يكشنبه 14 شهریور ماه 1389
     
مقام معظم رهبري: خودکفائی و توانمندی صادرات در محصولات استراتژیک کشاورزی لازم و ‏ضروری است.
  تصويرگردان  
 
  جارت سازماني  
 
 مدیر جهاد کشاورزی کاشان
 معاون اداری مالی
 تولیدات گیاهی
 معاون فنی و امور دام
 طرح و برنامه
 امور زیر بنایی
 ترویج
 روابط عمومی
 امور اراضی
 سرپرست اداری مالی
عنوان: مدیر جهاد کشاورزی کاشان 
نام: مهندس جواد  
نام خانوادگي: امان پور 
پست الكترونيكي: kashan@agri-es.ir 
  ساير سايت ها  
 
  Articles  
 

RSS
 
13/06/89  --  واگذاري 43500 متر مربع از اراضي
واگذاري 43500 متر مربع از اراضي جهت طرح هاي توليدي کشاورزي و صنعتي

مهندس امیر عباس مصلایی رئیس اداره امور اراضی جهاد کشاورزی کاشان گفت :از ابتدای سال جاری تا کنون طبق تبصره21 پنج مورد زمین به سطح 43500 متر مربع از اراضی جهت اجرای طرحهای تولیدی کشاورزی و صنعتی واگذار گردیده است
13/06/89  --  برداشت سالانه بيش از 2 ميليون تن محصول كشاورزي
برداشت سالانه بيش از 2 ميليون تن محصول كشاورزي

جواد امان‌پور گفت: از اين ميزان برداشت محصول 600 هزار تن آن محصولات زراعي شامل صيفي‌جات، گندم، جو، سبزيجات و گياهان علوفه‌اي است و مابقي آن هم محصولات باغي است.
13/06/89  --  کشت زعفران
کشت زعفران

آقای مهندس قمصری رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کاشان گفت : بیشتر از ده سال است که زعفران به عنوان یک محصول اقتصادی در شهرستان کاشان کشت میگردد
08/06/89  --  افتتاح 43 طرح جهاد کشاورزي
افتتاح 43 طرح جهاد کشاورزي

43 طرح جهاد كشاورزي همزمان با ششمين روز گراميداشت 'هفته دولت' روز يكشنبه در شهرستان كاشان به بهره برداري رسيد
31/05/89  --  ضرورت احداث شهرک ماهيان زينتي در کاشان
ضرورت احداث شهرک ماهيان زينتي در کاشان

مدير جهاد کشاورزي شهرستان کاشان با اشاره به اينکه اين شهرستان از نظر توليد ماهيان زينتي درکشور رتبه نخست را دارد،احداث شهرک ماهيان زينتي در کاشان را ضروري دانست .
31/05/89  --  توليد پرندگان زينتي
توليد پرندگان زينتي

کاشان رتبه نخست توليد پرندگان زينتي را در کشور دارد. مدير جهاد کشاورزي شهرستان کاشان گفت: اين شهرستان از نظر توليد پرندگان زينتي بويژه فنچ و مرغ عشق کاشان رتبه نخست را در کشور دارد
31/05/89  --  واگذاري 280 هکتار زمين براي اجراي طرح هاي اقتصادي
واگذاري 280 هکتار زمين براي اجراي طرح هاي اقتصادي

کاشان - مدير جهاد کشاورزي کاشان گفت:‌ با هدف جلوگيري از مهاجرت روستائيان و اشتغالزايي بيش از 280 هکتار زمين، سال گذشته براي اجراي طرحهاي اقتصادي در مناطق مختلف شهرستان کاشان واگذار شده است.
31/05/89  --  برداشت آلوچه (گوجه سبز)
برداشت آلوچه (گوجه سبز)

برداشت گوجه سبز از سطح 500 هکتار از باغات شهرستان کاشان به پایان رسید
31/05/89  --  اجراي 500 هکتار آبياري تحت فشار
اجراي 500 هکتار آبياري تحت فشار

آقای حبیبی کارشناس امور زیربنایی مدیریت جهاد کشاورزی کاشان گفت : از ابتدای سال جاری تاکنون 5/32 هکتار از باغات کاشان تحت پوشش آبیاری قطره ای قرار گرفته است و 2/32 هکتار هم اکنون در دست اجرا می باشد.
27/05/89  --  توليد گوشت مرغ
توليد سالانه بيش از 20 هزار تن گوشت مرغ

مدير جهاد کشاورزي شهرستان کاشان گفت: اين شهرستان با توليد سالانه بيش از 20 هزار تن گوشت مرغ، رتبه نخست را در بين شهرهاي کشور دارد.
1 2 3 4 5 6
  تك خبر  
 
89/03/26

بهره برداري ازدو طرح جهاد کشاورزي در كاشان


همزمان با هفته جهاد كشاورزي دو طرح جهاد کشاورزي با حضور مسئولان شهرستان كاشان افتتاح و به بهره برداري رسيد

 

همزمان با هفته جهاد كشاورزي دو طرح جهاد کشاورزي با حضور  مسئولان شهرستان كاشان افتتاح و به بهره برداري رسيد.

به گزارش پورتال خبري كاشان ، امروز در پنجمين روز از هفته جهاد کشاورزي، دو طرح در بخش کشاورزي شهرستان كاشان با اعتباري بالغ بر 8400 ميليون ريال از محل اعتبارات دولتي و بخش خصوصي  به بهره برداري رسيد.

 

اين طرح ها شامل احداث كانال آبرساني شهرمشكات به طول 15 كيلومتر و استحصال 60 ليتر آب بر ثانيه وبا2400 ميليون ريال هزينه و همچنين استخر ذخيره آب  قهرود در ابعاد 100 در 200 و با حجم 200 هزار مترمكعب و متوسط 10 متر عمق با استفاده از پوشش ژئو ممبران " پلي تن " و 6000 ميليون ريال هزينه از محل اعتبارات دولتي وخودياري احداث و به بهره برداري رسيد.  مدير جهاد كشاورزي شهرستان كاشان درآيين افتتاح كانال آبرساني شهرمشكات اجراي  15 كيلومتر كانال آبرساني شهرمشكات در يك منطقه از شهرستان كاشان را ظرف مدت  چند ماه ،  حائز اهميت خواند .

مهندس جواد امانپور با اشاره به اجراي 8 كيلومتر كانال آبرساني شهرستان كاشان در سال 77 و  15 كيلومتر كانال آبرساني شهر مشكات در سال 88 گفت :  افزايش دوبرابري احداث كانال آبرساني نشانه همت مضاعف و كار مضاعف است .  

وي متوسط بهره وري از آب در بخش كشاورزي را 33 درصد اعلام كرد و افزود : 67 درصد از آب در بخش كشاورزي هدر مي رود .

به گفته وي با اجراي 15 كيلومتر كانال آبرساني در شهر مشكات از توابع شهرستان كاشان ضمن صرفه جويي60 ليتر بر ثانيه آب در بخش كشاورزي به ميزان 60 ليتر آب بر ثانبه نيزبه آبهاي كشاورزي منطقه افزوده شده است .

امانپور گفت : بيش از 10 نقطه از شهرستان كاشان نيز از احداث  كانال آبرساني در شهر مشكات الگو برداري شده است .

 

نظر شما درباره اين خبر:
  ارسال   صرفنظر  
بازگشت
  اطلاعيه ها  
 
جلوگیری از تغییر کاربری اراضی - يكشنبه 17 مرداد ماه 1389
مديرجهاد كشاورزي شهرستان كاشان گفت : از 18 هزار هکتار از اراضی کشاورزی حدود 23 هزار مترمربع "3/2 هکتار" آن تغيير کاربری شده که عليه آن شکاياتي انجام شده است.   بيشتر...

70 هكتار باغات گيلاس - سه شنبه 29 تیر ماه 1389
70 هكتار از باغات شهرستان كاشان به گيلاس اختصاص دارد   بيشتر...

کاهش آب چشمه سلیمانیه کاشان - چهارشنبه 16 تیر ماه 1389
کاهش آب چشمه سلیمانیه کاشان   بيشتر...

خلاصه عملکرد 88 - شنبه 12 تیر ماه 1389
خلاصه عملکرد 88 مدیریت جهاد کشاورزی کاشان   بيشتر...

اعلام حق بیمه در سال زراعی 89-88 - چهارشنبه 21 بهمن ماه 1388
اعلام حق بیمه و حد اکثر تعهد بیمه گر زراعتهای بهاره در سال زراعی 89-   بيشتر...

گروه کوهنوردی - چهارشنبه 04 آذر ماه 1388
ثبت نام برای گروه کوهنوردی جهاد کشاورزی کاشان   بيشتر...

گزارش خشکسالی 88-87 کاشان - چهارشنبه 04 آذر ماه 1388
گزارش خشکسالی 88-87 کاشان   بيشتر...

ورود |عضويت
  متن / HTML  
 
24/5/89 ورود انار نوبرانه به بازار : مهندس قمصری رئیس اداره تولیدات گیاهی این مدیریت اعلام کرد : سطح زیر کشت انار در کاشان 2600 هکتار می باشد که از این مقدار 2350 هکتار بارور و 250 هکتار بصورت نهال می باشد. وی افزود: عملکرد متوسط این محصول 15 تن در هکتار در شهرستان می باشد که با توجه به سرما زدگی سال 1386 و کف بر کردن درختان انار در آن سال و گرمای امسال پیش بینی می شود که از درختان 3 ساله انار این شهرستان امسال 11750 تن انار برداشت شود که مجموعاً 117 میلیارد ريال درآمد ناخالص کشاورزان این شهرستان از محصول انار می باشد. انار یک محصول نیمه ارگانیک می باشد که برای رفع آفات نمی توان از سموم شیمیایی استفاده کرد و اگر کودهای حیوانی و دامی جایگزین کودهای شیمیایی گردد می توان این محصول را به عنوان یک میوه ارگانیک به بازار عرضه نمود.
  نظرسنجي  
 
نظر کلی خود را در مورد پرتال کاشان بیان کنید؟

 

ارسال
  تصويرگردان  
 
سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان